Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Nagy szeretettel üdvözöllek a webshopomban!

A varrás nálunk amolyan családi hagyomány, az én történetem 6 évesen kezdődött, amikor a nyári szünetben édesanyám leültetett a varrógép elé, megmutatta, hogyan kell használni, majd adott pár darab anyagot, hogy gyakoroljak egyenesen varrni. Innentől számítva a varrás szerves részét képezi az életemnek. Ma már azon szerencsések közé tartozom, akinek a szerelem hobbijára vállalkozás is épülhetett.

Sokan kérdezitek, hogy na de honnan a név? Igazság szerint a Két pötty egy kreatív hajnal eredménye volt, amikor kerestem a megfelelő nevet a saját kis márkám számára.

Azt fontos tudni, hogy a Két pötty egy egyszemélyes kis vállalkozás, főképp egyedi rendeléseket teljesítek a szabadidőmben, délután, éjszaka, hajnalban, hétvégén.  A webshopban található termékek is mind egyediek, hatalmas szeretettel készülnek Miskolcon aprócska kis műhelyemben.

Eredeti szakmámat tekintve okleveles hidrogeológus mérnök vagyok, és főállásban ezen a területen is dolgozom, de a varrással kapcsolatos szakmai kíváncsiságom vezérelt, így néhány éve elvégeztem a Női szabó OKJ képzést is.

A varrás a kreatív kibontakozás színtere számomra. Ötvözve a munkám és a hobbim, célom mindig a szépségre, ezen túlmenően pedig a praktikumra és tartósságra törekvés is.